Pogodbena Pošta Ptujska Gora vabi vse krajane in občane v svoje nove, prenovljene prostore, katere smo odprli 4.11.2013.

Pri nas lahko opravite naslednje poštne in bančne storitve:

  • oddaja v prenos pisemskih pošiljk in paketov za notranji in mednarodni promet
  • vplačila UPN obrazov ( položnic)
  • vplačila in izplačila iz osebnega računa Poštne Banke Slovenije
  • prodaja paketne embalaže, voščilnic in razglednic
  • prodaja kuvert, dopisnic, nalepk APEK
  • imetniki vseh vrst bančnih kartic lahko dvigujejo denar prek POS terminala ( bankomat )

Pošte v okoliških krajih imajo deljen delovni čas in imajo med 11.30 uro in 14.30 uro zaprto. Glavna naša prednost je, da NIMAMO DELJENEGE DELOVNEGA ČASA , tako da lahko pri nas opravite vse poštne in bančne storitve, kadar so druge pošte zaprte. Kar je velika prednost za krajane in kraj Ptujska Gora in prav to je bil eden izmed glavnih razlogov, da je Turistično društvo prevzelo delovanje Pošte.

Boniteta pogodbene pošte je, da se BISTVENO PODALJŠA delovni čas, ki je daljši kot imajo druge pošte.

Ne znamo si predstavljat, da bi občani Ptujske Gore ostali brez poštnega urada, saj za nas pošta ni samo urad, ampak tudi prostor za druženje in dobro besedo. Bližina pošte tudi olajša življenje starejšim občanom Ptujske Gore, ki bi sicer morali hoditi peš ali poiskati prevoz pri sovaščanih do najbližjega poštnega urada.

Želimo si, da bi se pogodbena pošta Ptujska Gora uveljavila in bila dobro obiskana, na pošti pa se bomo potrudili, da boste uporabniki s storitvami kar najbolje zadovoljni.